Bio Enerji Nedir? Bio Enerjide Ruh-Beden-Zihin ilişkisi nasıldır?

Bioenerji yaşam enerjisi, hayat akımı, doğal enerji demektir. Çin tıbbında buna CHİ yani yaşam enerjisi , Tibet ve Hindistan tıbbında ise PRANA denmektedir. Bioenerji İnsan vücudunda ve her canlıda var olan doğal bir enerjidir. Yüce Yaratıcıdan bütün evrene ve canlılara akan hayattır. Bioenerji vücudu bir bütün olarak ele alarak hastalıkların tedavisinde kullanılır.

Yaşadığımız ortamda yüksek performans, motivasyon, konsantrasyon, yaşam sevinci ve sağlıklı olmak için bioenerji dengemizin mükemmel olması gerekmektedir. Sinir sistemimiz doğadaki enerji dengesine uyum gösterecek şekilde programlanmıştır. Olumsuz yaşam koşulları (hava kirliliği hormonlu gıdalar, radyasyon, ozon tabakasının delinmesi vs.) enerji dengemizi ciddi şekilde bozabilmektedir. Bu aşamada bedenimizin dili olan ağrı, uykusuzluk, çarpıntı, terleme, daralmak, sinirlilik, yorgunluk, isteksizlik, iktidarsızlık gibi şikayetler belirmeye başlar. Bioenerji ile bu dengesizliği tekrar normal hale getirebilmekteyiz. Bioenerjimizin dengede olması sadece rahatsızlıkların kısa sürede şifa bulması için değil aynı zamanda olabilecek rahatsızlıklardan korunmak için de gereklidir.

Bioenerji ruh beden ve zihin ilişkisi

İnsan sağlığı üç temel unsurdan oluşur. Ruh, beden, zihin bu üç unsurdan biri bozulunca diğerleri de olumsuz etkilenir. Bioenerji tıbbında bölgesel tedavi yoktur. Bütünsel tedavi vardır. Vücudun fiziksel duygusal ruhsal zihinsel bütününe tedavi uygulanır. Evrende güçlü bir enerji vardır. Biz buna Yüce yaratıcı, evrensel enerji, yüksek bilinç diyebiliriz. Her şeyi yaratan odur. Vücutta var olan enerjiye de mikro kozmoz diyebiliriz.
Bizler devamlı olarak evrenden titreşimler yani enerji alırız. Düşüncelerimizde titreşim olarak evrene gider. İki yönlü bir enerji akımı söz konusudur. Vücut içerisinde devamlı bir titreşim ve düşük voltajlı elektromanyetik akım vardır. Bedenimizde biyoenerji elektrik enerjisi mevcuttur. Elektrik akımları sayesinde hücreler arasında haberleşme gerçekleşir. Elektrik akımlarının oluşumuna sebep veren mekanizma ise bedenimizdeki artı ve eksi yüklü maddelerin bir yerden bir yere hareket etmesidir Beynimiz elektrik akımları sayesinde vücudumuzun her köşesi ile haberleşir. Bioenerji şifası bedenin, zihnin ve ruhun şifalanmasını sağlayan yeni frekansları kullanan çoğu zaman yaşam değiştirici bir deneyimdir.
Günümüzde Amerika Birleşik Devletleri, Çin, Japonya, Rusya Federasyonu, Azerbaycan, bazı Arap ülkeleri, Batı Avrupa devletleri ve özellikle İngiltere’de bioenerji tıbbı geniş çapta hizmete girmiştir.
Batı Avrupa devletlerinde 17000 İngiltere’de de yaklaşık 8000 bioenerjistin hastanelerde görev yaptıkları yazılmıştır. ABD’de ünlü cerrahlar çok ağır ve kritik ameliyatlardan önce hastalarının en az bir hafta bioenerji tedavisi almalarını sağlamaktadır. Yapılacak olan operasyonun güçlendirilmiş bir vücutla yapılmasının daha başarılı olduğu kanısına varmışlardır. Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan ünlü kalp cerrahımız sayın Prof. Dr. Mehmet Öz, görev yaptığı Colombia Presbyterian Tıp Merkezi’nde Batı tıbbıyla Doğu tıbbını birleştirerek bioenerji ile tedavi de yeni bir ufuk açmıştır.

Bioenerjinin Amacı

Bioenerjinin amacı enerji kanallarındaki tıkanıklıkları ortadan kaldırmak ve enerjinin doğal akışını tekrar sağlamaktır. Bu şekilde sağlanan denge tamamen doğal olduğu için yan etkisi söz konusu değildir.
Kozmik enerji tepeden girer ve enerji çakraları vasıtasıyla bedenin çeşitli bölgelerine dağılır. Fazlası el ve ayak uçlarından çıkar. Çevresel negatifler veya kişisel negatif duygu ve düşüncelerden dolayı çakralar kapanabilir. Vücuttaki çakraların herhangi birinin kapalı olması halinde o bölgeye evrenden gelen enerji giremez ve beden beslenemez. Dolayısıyla beden negatif enerji üretmeye başlar. Yani beyin ile o bölgenin iletişimi kopar.  Bu durum bedensel duygusal zihinsel ve ruhsal hastalıklara neden olur. Enerji şifası tedavisi ile çakralar açıldıktan sonra vücut kendi kendini iyileştirmeye başlar. Bu yüzden bioenerji ile kendimizi daha canlı, enerjik, sağlıklı ve mutlu hissederiz; bilinç düzeyimiz iç ve dış dünyamız uyumlu hale gelir.
Daha sağlıklı, daha huzurlu ve dengeli bir hayat için bioenerji tıbbının önemi büyüktür.

DOSTLARIMIZ EVCİL HAYVANLARDA DA BİOENERJİ UYGULAMASI YAPILMAKTADIR. 




Evcil hayvanlarda bioenerji uygulaması yapılabilir. Evcil hayvanların da bir enerji alanı vardır. Bir insan gibi çevresiyle sürekli iletişim içindedirler. Onların sağlıkları da sürekli değişim içindedir. Herhangi bir enerji dengesizliği bir hastalık olarak kendini gösterebilir. Bioenerji şifası ile evcil hayvanınızı da sağlığına kavuşturabilirsiniz.
Evcil hayvanlarda bioenerji uygulaması çok iyi neticeler verir. İnsanlardan farklı olarak, hayvanlar sağlıklı yaşamak için gerekli olan evrensel enerjiyi doğal olarak alır. Hayvanlar da çevresel negatif enerjilerden etkilenir ve hastalanırlar. Bioenerji şifasının onlar için yapılabilmesine ihtiyaç duyarlar. Herhangi bir korku veya şüphe duymadan kendi istekleriyle tamamen doğal olarak vücutlarını bioenerji  alımına açarlar. Hayvanların hiç bir inanç sistemi yoktur. Bu sebeple evcil hayvanlarda bioenerji uygulamasına kolayca yanıt verirler.
Evcil hayvanlarda bioenerji uygulamasının önemi büyüktür. Bioenerji uygulaması alan hayvanlar; daha sakin,uysal, sosyal ve sağlıklı olurlar. Sizde evcil hayvanınızın sağlığını önemsiyorsanız en kısa zamanda bioenerji uygulaması yaptırmalısınız.
Evcil hayvanlarda bioenerji uygulamasının faydaları
  • Evcil hayvanların maruz kalabileceği her türlü hastalık ve rahatsızlıklarda
  • Vücutlarında ki ağrı ve sertlik durumlarında
  • Saldırganlık, korku, kaygı gibi olumsuz duygu ve davranış sorunlarında
  • İhmal veya istismara uğramış hayvanların travmalarının iyileştirilmesinde
  • Hastalığa karşı bağışıklık sisteminin iyileştirilmesinde
  • Evcil hayvanın duygusal ve fiziksel olarak daha stabil olmasında
  • Ameliyat veya yaralarda iyileşme süresinin hızlandırılmasında

Kaynak: bioenerjişifası.com
KENAN BOYRAZ  (Bioenerjist-Hipnotist)

Yorumlar