HER YIL'A, YENİ MANİFESTO..

2019'da gerçekleştirdiklerim:
  • Alfa Bioenerji Kenan Boyraz hocamızdan aldığım eğitim ve I.derece Master Alfa Bionerji Uygulayıcısı olmak,
  •  AİLE DANIŞMANI olmak ,
  • Bu kapsamda YAŞAM KOÇ'luğu ile ilgili olarak yeniden kapsamlı Uluslararası sertifika programına dahil olmak,
  • İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Lisans'ı eğitimime başlamak,
  • Ve Sanat kolunda  '' Quiling '' kağıt tasarımı ile ilgili çalışmalar yapmaya ve öğrenmeye başlamak ..
Geçen yılın en önemli eğitimi kuşkusuz tüm diğer eğitimlerim gibi Alfa- Bioenerji Uygulamaları kapsamında değerli hocamız Kenan Boyraz'dan 1.derece uygulayıcı insinyesi  alarak öğrenmiş oldum. Kenan Boyraz hocamızın da değindiği gibi , ''MALUMAT'TAN MARİFET'E ''dönüşecek bu eğitim ,  marifeti uygulayarak ihtiyaç duyulan her ortamda Alfa Bioenerji şifasını verebilmek amacını taşıyor. Bu yıl uygulama yapma sayım fazla yüksek olmasa da , farkındalığı olan ihtiyaç duyan çok kimseye ulaştığımı anladım. Bu bende büyük bir mutluluk yarattı. Kenan Boyraz'ın kaleminden kısaca Alfa-Bionerjiyi açıklamak isterim:
***************************************************************************************************************
Alfa Bioenerji tekniği Orta Asya kökenli olup Kenan Boyraz'ın 19 yıllık çalışmaları ve araştırmaları ve binlerce insanla yaptığı bireysel seanslarının neticesinde gelişen etkili bir yöntemdir.Kainatın enerjisi sürekli değişmekte, güncellenmiş yeni enerji titreşimleri ile dünyamız ve insanlık buluşmaya devam ediyor.Bir anlamda Alfa Bioenerji güncellenmiş etkili enerji frekanslarına dayalı ve içinde kozmik bilgi barındıran modern bir şifa metodudur.
Rus, Kaman, Çin ve kadim bioenerji tekniklerinin ruhunu da içinde barındırmaktadır.
Modern bilimle beraber insan biyolojisine yönelik; özellikle genlere, DNA'lara ve bedendeki elektrik akımlarına yönelik çok büyük gelişmeler oldu.
Enerjinin bir araç olduğu, asıl insan üstünde etkili olanın enerjinin içinde barındırdığı kozmik bilgi akışı ve titreşim şekli olduğu bulundu ve bu yöndeki bilimsel gelişmeler karşısında bioenerji şifacılığı anlamında kullanılan eski tekniklerin hem titreşim olarak hem de aktarım metodu olarak günümüz insan bedenine yeterli olarak hitap etmediği tespit edildi.                           
Bütün bunlar esas alınarak zaman içinde etkili Alfa Bioenerji metodu oluştu.
Alfa Bioenerji, kişinin fiziksel-zihinsel-ruhsal ve enerjetik tüm yönlerine etkili olarak hitap etmeyi amaç edinip, öğrenilmesi kolay ve zararsız, etkisi ise oldukça yüksek bir bioenerji şifa metodudur.
www.alfabioenerji.com

*********************************************************************************
Geçen yıllarda aldığım NLP tekniklerinin yanı sıra Yaşam Koçluğu eğitimimi de yükseltmek amacı ile International Sertifika programına dahil oldum, Halen eğitimim devam ediyor.
Bunun yanısıra   464 saatlik AİLE DANIŞMANLIĞI International Sertifika diplomam ile bu yıl çok sayıda danışanımın hayatına ulaşacağım demektir.
Sosyoloji Lisans eğitimim ise birinci yılında Psikoloji, Felsefe, Sosyoloji ve Siyasal Bilimler dersleri çok ilgi çekici ve hayranlıkla çalıştığım dersler. Bu ömrüme sığabilecek kalitedeki eğitimlerimi taçlandıracak  Sosyoloji Lisansı ile hayat amacıma bir büyük adım atabilecek  olmak keyif veriyor. Hayata artık daha renkli ve anlamlı bakıyorum.
Quiling , Heyecanlı sanat projem.                                                                                                                                                            
2019 yılını geride bırakırken , 2020 başında bu değerlendirmeyi yapmak kendi adıma onur ve keyif verici. Kendime kattığım değerlerin farkında olarak evrene  teşekkür etmek istiyorum. Şükür edeceğim en birinci kazanç tam sağlıklı olma halimdir. Hayat sahip olmak istediğim tüm kişisel amaçlarıma bu şekilde büyük destek veriyor. Bu nedenle 2020 de Mottom:
''DURMADAN ; GERİYE  BAKMADAN; ÇALIŞMAYA VE ÜRETMEYE D E V A M ''
2020 Yıl'ı için başarı hedefim yine en öncelikli eğitimlerimi tamamlamak ve bu anlamda ihtiyacı olan herkese  yardımcı olarak katkı sunmak ve etrafıma ışık olabilmek en büyük motivasyonum olacak.
Gelecek yıl'ın manifestosuna yazabileceğim yeni eğitimler ve kazanımlar için kollarımı sıvadım. Her şey hepimizin gönlünden geçtiği gibi olsun..
Sevgi ve saygılarımla,

Yorumlar